Yep… Overskriften sier det meste, noen utga seg for å være meg på lørdag! Og nå snakker jeg ikke om fake instagram brukere eller facebook sider, men i virkeligheten. Jeg fikk nemlig disse meldingene i går:

instacollage

Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å bare le! Eller, det var min første reaksjon i hvert fall. Det er jo veldig tragi-komisk at en person faktisk utgir seg for å være meg i det virkelige liv! Kanskje jeg har en look alike ;) Jo mer jeg tenker på det jo rarere synes jeg at det er, og det er selvfølgelig litt ubehagelig at en jente snakker med gutter og later som at det er meg. Det er heller ikke første gangen dette skjer, og da ble det litt av et kaos! Sist gang var det en jente som kom i krangel på et utested og da jentene ville vite hvem det var, sa veninnene hennes at det var ”Sofie Kvelland” AKA meg. HAHA, litt av en bad feeling å våkne opp til masse sinte meldinger når man ikke har gjort noe som helst . .

Apropo fake accounts:

collage

Det kryyr av dem! For at dere skal være sikre på at dere snakker med meg, så finner dere Facebooken min her, på Instagram heter jeg @sofiekvellandno og Snapchat: sofkvelland!

Noen som har opplevd det samme?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text