marthesonsteby

Heey dere! Som dere sikkert har sett i de siste innleggene mine, så er jeg kort på håret igjen, og det er takke være kjære Marthe! Jeg hadde ikke langt hår så veldig lenge, og selv om jeg likte det så har jeg en greie for kort hår! Det er såå utrolig digg og veldig lett å ha med å gjøre :-D Marthe tok meg godt i mot som alltid, i salongen Hendrix Hair Sentrum. Salongen er utrolig fin og det er så super hyggelig å være med Marthe! Hun er litt av en gledesspreder, til tross for at jeg var syk og hadde DE leppene da jeg var der, fikk hun meg til å føle meg så mye bedre og ikke minst fresh! Det kaller jeg en herlig frisør

Første step var å farge etterveksten min. Jeg har ikke i nærheten av så mørkt hår naturlig, så med en gang etterveksten var borte følte jeg meg veldig mye freshere! Nesten rart hvor mye det har å si, haha :-D

DSC00526 kopiDSC00528 kopiDSC00530 kopi

Da Marthe satt på hair-extensions på meg sist måtte vi tynne ut tuppene mine, for at mitt naturlig hår skulle gli inn i extensionet. Det gikk helt fint da, men siden jeg ikke lenger ønsket de lange lokkene, var det tid for en skikkelig stuss! Jeg ba Marthe fjerne alt det slitte og sitter nå igjen med sunt, tykt og deilig hår. Vi satt i noen få extensions fester som var lysebrune, for å gi litt mer spill til håret og en til forandringer. Med tiden skal vi legge til fler striper i håret mitt – så stay tuned!

Slik ble resultatet, med styling:

DSC00532 kopiDSC00533 kopi

Jeg elsker det!! Se så mye tjukkere det ser ut i forhold til bildene lenger opp! Jeg digger effekten som de brune extensionsene gir, og føler meg rett og slett veldig fresh. Kort hår er my thaang, og jeg trives så utrolig godt med sveisen jeg har nå! Da Marthe vasket håret mitt snakket vi forresten mye om hva vi mener er de beste tipsene for å holde håret sunt, med andre ord; tiltak hver og enkelt kan gjøre hjemme. Jeg har satt sammen en liten liste til dere, som jeg håper kan være til hjelp!

Våre 7 beste tips for å holde håret sunt:

 1. ALLTID bruk varmebeskyttende når du skal style håret med føner, krølltang, rettetang og lignende. Varmebeskyttende forhindrer at håret blir tørt og slitt og beskytter håret for skader. Å krølle/rette håret uten varmebeskyttende, kan vi si at er som å sole seg i sterk sol uten solkrem ;) Hehe, husk det!
 2. Vær flink til å kure håret! Marthe anbefaler kur i hvert fall 1-2 ganger i uken, og tipser om å gjerne sove med kuren i håret, slik at kuren virkelig får virket slik den skal. Man kan enkelt påføre kuren før man legger seg og skylle den ut når man våkner!
 3. Stuss håret! Å stusse håret regelmessig gjør at tuppene ikke knekker og holder seg sunne og friske. Jeg stusser håret mitt regelmessig hos Marthe og synes det er kjempe deilig at tuppene holder seg så fint!
 4. Sove med håret samlet i en strikk eller flette. Når man sover er det veldig lett å få floker i håret og våkne opp med litt av et kråkereir. Jeg legger meg aldri med håret løst og det hjelper faktisk en del på håret å lage en flette eller samle håret før man legger seg!
 5. Unngå å vaske håret hver dag! Dette er noe jeg selv synes har vært vanskelig da jeg fort får fett hår, men det vil endre seg når håret blir vant med å ikke vaskes hver dag. Vi vil anbefale å heller vaske det hver andre til tredje dag, selvfølgelig etter behov, men ikke hver dag i hvert fall!
 6. Bruk riktige produkter for din hårtype! Jeg kommer til å skrive mer om ulike hårprodukter og mine favoritter i et eget innlegg, så jeg vil komme tilbake til dette punktet senere. Det viktigste er i hvert fall å forhøre seg med sin frisør om hvilke produkter ditt hår skal ha! :-)
 7. Spis sunt og variert – og ta gjerne hårvitaminer i tillegg – for eksempel disse fra HAIRCARE som jeg har brukt en stund og er veldig fornøyd med.

DSC00618 kopi

For bestilling av time hos Marthe:

Du kan sende melding/ringe til 97778297, eller sende en mail til marthe.sonsteby@outlook.com!

Hva synes dere om håret og tipsene?

Readers comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  captcha

  Please enter the CAPTCHA text