annonse

DSC00611 kopi

Hei dere! I kveld tenkte jeg å tipse dere om min nye favoritt for håret, nemlig vitaminer fra Hair Care! Jeg synes det er veldig viktig å ta vare på håret, og å ha sunt hår er virkelig den beste følelsen. Å ta hendene igjennom håret og kun kjenne myke tupper, ahh! Jeg har prøvd ut hårvitaminene fra Hair Care i noen mnd nå og jeg synes virkelig at det kan kjennes på håret. Håret mitt vokser raskere og føles mer friskt ut enn på utrolig lenge! Jeg er ganske så glad i håret mitt (hehe) og derfor liker jeg å ta ekstra godt vare på det . .

DSC00564 kopiDSC00567 kopi

Jeg starter alltid dagen min med å ta to tabletter, det er veldig enkelt å huske hvis man for eksempel alltid tar det til frokost/ eller lunsjen :-) Jeg vil virkelig anbefale dere å ta vitaminer for håret, det er tross alt viktig å ta vare på det! Det skader absolutt ingenting med litt ekstra vitaminer, hehe. Jeg har ordnet 50% i rabatt til dere følgere, men koden varer ikke lenge så husk å bestill pakken din så fort du kan, her!

DSC00615 kopiDSC00602 kopi

Noen fler som har testet ut Hair Care?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text