nellycollage

Bilder fra Nelly Event // Topp & Choker Fra Ebay

♦ ♦ ♦

Hvordan får du så fin hud? Du er så fin!

Først og fremst, tusen takk for at du synes det! :-) Når det kommer til huden min så har jeg alltid vært veldig heldig med den, jeg får sjeldent kviser og utbrudd og det har jeg nok min kjære mor å takke for. Hun lærte meg i tidlig alder hvor viktig det er å rense ansiktet morgen og kveld, og å holde huden fuktig. Jeg får mine best tips av henne og går ofte i skapet og snik låner noen av hennes produkter.. Hehehe! Jeg har skrevet et par innlegg tidligere om hud og hvordan du kan få mindre utbrudd, det er bare å søke i hjørnet ved headeren!

Når du skriver om produkter som er sponset, er det ALLTID dine ærlige meninger?

Ja, det er det! Jeg synes det er veldig viktig å kunne stå for det jeg skriver, og jeg ville aldri anbefalt noe til dere om jeg ikke ville anbefalt uansett, om dere forstår? Selv om jeg kan få betalt for noe, vil jeg ikke takke ja til det med mindre jeg selv liker det. Jeg kjenner jeg blir veldig irritert når jeg spør enkelte f.eks ”er egentlig de tannbleknings produktene bra? De du postet på Instagram”, også får jeg høre ”Nei de er kjempe dårlige, men fikk de gratis”. Det blir jo helt feil!!

Gruer du deg til kjæresten din skal være russ? Hva tenker du om det?

Vell, jeg vil ikke si at jeg direkte GRUER meg, for jeg er jo veldig spent på han sine vegne, men selvfølgelig eksisterer det jo litt nerver, hehe. Det er nok ikke så mange som ikke stresser når partneren skal være russ, men jeg stoler på kjæresten min så det kommer til å gå heelt fint! :-) Jeg er sikker på at han kommer til å kose seg masse, og det er viktig å feire alle årene man har jobbet hardt med skole! Han og kompisene på bussen hans er noen skikkelig bra fyrer, så jeg ønsker dem ikke annet enn en super tid, virkelig!

Bruker du mye selvbruning?

Not for the moment! Jeg er hvit som et laken og det er helt ok det :-D Jeg føler meg selvfølgelig litt freshere når jeg er tan, men i det siste har jeg jo vært syk og da har jeg rett og slett embraced the uglyness <3 Haha! Why even bother to look okey when you feel like shit ;)

Hvilke apper bruker du til å redigere bilder du poster på Instagram?

Jeg bruker vsco cam til å legge på filter og justere lys/kontraster og skarphet. Bruker også PicsArt i blant for å legge til lys effekter! Tenker å lage et mer utfyllende innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine til helgen, der jeg viser dere step by step :-) Stay tuned!

♦ ♦ ♦

Håper dere likte svarene, still gjerne spørsmål til neste gang!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text