1. Et sted du ikke har vært, men vil reise til?

Take me to Bahamas, babyy!

2. Hvor mange hårfarger har du hatt?

Nå må jeg telle.. Blondt, brunt, svart, rødt, lilla, rosa, oransje = 7!

1047318-8-1390241094174

3. Hvem ser du opp til?

Foreldrene mine! Mamma og pappa har lært meg alt jeg kan, de dømmer meg aldri og er en stor del av hvem jeg har vokst opp til å bli. Det minste jeg kan gjøre er å se opp til dem!

4. All time favoritt serie-par?

Damon og Elena!

5. Du blir mest irritert når…

Jeg slår foten inn i noe .. våkner opp og er syk (too often) .. bestemmer meg for å trosse tlf-skrekken og ender opp med å snakke i 20 min med en selger..

6. Beste avgjørelse?

Takke ja til å gå catwalk! For en syyk opplevelse det var!

popovic9

7. Dårligste avgjørelse?

Ta meg en 5mnd ferie etter vgs, der jeg ikke jobbet og gikk alt for mye rundt i huset hjemme . .

8. Drikker helst?

Pepsi Max <3

9. Hva kunne du spist 7 dager i uka?

Kalkun pølser

10. Hva blir du rørt av?

Jeg blir rørt av veldig mye, men jeg blir spesielt rørt når jeg ser mennesker som oppriktig er lykkelige. Jeg synes det er så fint å se på! Tårene tar også til når jeg ser et eldre par som viser kjærlighet for hverandre, det er vakkert det.

2fc339b65c5dc7fd8c3c9b3b4b5afec3

♥ bilde fra google.no

Hvor er du om 10 år?

Akkurat på denne dagen om 10 år befinner jeg meg i New York med en varm kopp kaffe (kødda stryk det, hater egentlig kaffe), det er fint vær og jeg skal akuratt til å møte noen kollegaer for lunsj i Soho. Jeg er ferdig utdannet som designer og jobber med det!

12. Hva er det kuleste som har skjedd i 2017?

Fashion Showet for Popovic! It was a blast!

13. Ultimat sommer er for deg…

Reker, bær & vin, familie på grillkveld, Bruno og Nutti som leker på gresset i hagen og strålende fint vær!

DSC00944 kopi

14. Hva er din verste egenskap?

Det må nok være min tendens til å utsette ting. Jeg elsker å utsette ting av en eller annen merkelig grunn, og jeg tar meg bevisst i å gjøre det ofte. Jeg prøver alltiiid å drøye ting så lenge jeg kan, fy for en dårlig egenskap – haha!

15. Hva står det ordrett på siste mottatte SMS?

“Våken?”

16. Hvem fikk du meldingen i punkt 15. fra?

Mammish

17. Hvor er du når du er 70 år gammel?

Da er jeg sprek som fy og fyker rundt som om jeg skulle vært 30 år :-D

18. Du får en flybillett og ubegrenset opphold, hvor drar du?

Da tar jeg turen til New York og KOSER meg! New york savner jeg veldig, og om jeg hadde hatt sjansen til å dra dit nå, hadde jeg ikke sagt nei for å si det slik. Jeg vil se mer av byen, dra på nye resturanter, sjekke ut utestedene, bli kjent med folk og sykle i parken, mate fuglene og mer… New York er fantastisk!

1047318-12-1424593723365

19. Favoritt band som minner deg om barndommen?

Coldplay! Trenger jeg ro i kroppen er det ikke mer som skal til enn å høre på sangen ”Fix you”

20. Instagram eller snapchat?

Oh, please don’t make me choose.. Jeg vil nok si at Instagram er det jeg liker best og får desidert mest inspirasjon fra, men dere – jeg ER en ivrig snapper. Haha!


Håper dere likte innlegget! Jeg våknet opp i dag med den tetteste nesen ever, og det hjelper ikke så veldig at jeg ikke kan gå pga stølhet fra onsdagens økt.. Derfor blir jeg sengeliggende med serier i kveld. God helg!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text