makeupmakeup

Yesterdays makeup session with; Olivia♥

Hey you guuys! I går kom Olivia på besøk til meg og vi hadde vår andre livesending på Facebook sammen. Det blir mindre & mindre skummelt for hver gang, og det var så hyggelig å få snakket og svart på spørsmål fra folk! Olivia hjalp meg med øyeskyggen før vi startet, og i livesendingen viste vi vår hudrutine når vi skal noe spesielt. Hvis dette er noe dere ønsker å se på video, rop ut! Jeg har forresten booket studio for uken og skal få filmet masse makeup tutorials til dere da :-D Jeg blir så utrolig insirert av å være med Olivia, hun er så dyktig og ikke minst veldig kreativ og sinnsykt fin! Vi begge elsker å leke rundt med makeup, så vi er et godt team, hehe. Sjekk gjerne ut instagrammen hennes som heter @Oliviabeautify!

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 16.03.01

Har dere noen ønsker for hva slags makeup looks dere vil se mer av, legg igjen en kommentar så skal jeg se på det! Jeg har i hvert fall tenkt til å lage en lip haul, der jeg viser mine favoritt leppestifter og glosser. Brow tutorial har jeg laget tidligere, men Olivia har lært meg en del triks siden den gang, hehe, så det er jo en mulighet for å lage en ny! Etter jobb skal jeg titte litt på youtube etter inspirasjon, så da får jeg nok et bedre bilde av hva jeg kan filme :-) Ha en super mandag videre!

makeup

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text