DSC00239 kopiDSC00247 kopiDSC00248 kopiDSC00253 kopiDSC00254 kopiDSC00260 kopiDSC00262 kopiDSC00285 kopi

Bildedryss fra gårsdagen ♥ Jeg inviterte jentene til en lunsj hos meg og det var så utrolig koselig! Å lunsje sammen er noe jeg definitivt skal ta intiativ til oftere, man får en så fin start på dagen :-D Onsdag kveld sov Nora over hos meg og vi bakte boller og pavlova kake, samt dekket bord og gjorde klart til lunsj. På torsdag da lunsjen var, fikk jeg god hjelp igjen av kjære Nora og Bahar med laging av mat! Bahar know how to make chicken for å si det slik!! Vi koste oss skikkelig og jeg har det alltid så fint med jentene mine, så gårsdagen var ikke annet enn veldig veldig bra! Nå skal jeg og pappa snart lage taco og så blir det ryddig av rom og jobb på meg. Jeg gleder meg til å omublere rommet og gjøre litt forandringer! Viser dere resultatet i morgen :-D Ønsker dere en fantastisk fredag videre!

Hva er deres planer for i kveld?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text