Hei dere!  I dag har jeg vært med Rebecca, hun kom på besøk til meg og det var så koselig! Været har vært helt på topp og det måtte selvfølgelig nytes. Vi stekte  baguetter og kokte egg, drakk juice & pepsi max og koste oss ute! Når det er så fint vær, da er vinteren virkelig noe for seg selv, hehe! Jeg er nok mest en sommer & høst-jente, men jeg sier ikke nei til litt vinteridyll i blant og! Etter å  ha nytet det fine været, gikk turen videre til byen, jeg har fått fikset neglene mine igjen og jeg gleder meg til  å vise dere dem! Prøvde ut noe helt nytt denne gangen :-D

DSC00211 kopiDSC00219 kopi

DSC00222 kopi

Mellomrom tasten på tastaturet har desverre hengt seg, så dette innlegget har tatt evig lang tid å skrive .. Må få fikset det til i morgen!! Da venter det tapas lunsj med jentene og senere masse oppdateringer om blant annet vipper, negler og girlstime! Ønsker dere en forsatt fin onsdag kveld, vi blogges!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text