Good mandag, fine lesere ♥ Nå har jeg endelig fått vinterferie og det føles kanskje litt for godt, hehe. Det blir ikke så mye fri på meg da, men jeg slipper å våkne opp grytidlig hver dag! Jeg har vært på jobb i dag og fått fikset vippene mine igjen. Endelig!! Det var virkelig på tide, da jeg våknet i dag morges hadde jeg typ 4 vipper igjen på høyre øye. HAHA, supernice! Jeg går til Lashes By Jessica som holder til på Karl Johan og jeg kommer til å skrive mer om behandlingene hos henne i et eget innlegg.

Miranda og Sofie sin youtube video fra Popovic sitt fashion showet er nå ute, forresten! De er så søte og helt fantastiske veninner, virkelig. Jeg ble så glad når jeg så videoen! Videoen ble etter min mening kjempe kul og det er så deilig å ha en slik video som jeg kan se tilbake til på senere :-D My kind babes!!

Hva synes dere om videoen? Ha en SUPER kveld videre ♥

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text