inspo♥ ♥ ♥

sofiekvellandfebruary

Heihei! Jeg er jo alltid litt seint ute med ting, men velkommen skal du være Februar! Vinteren nærmer sin slutt og det kunne jeg ikke ha vært mer glad for. Lettere klær, mindre votter og skjerf, før vi vet ordet av det er det kjole & shorts sesong! Jeg elsker vår, sommer og spesielt høst, men vinter? Ikke helt min greie . . Den kalde vinden og de tryne fare-veiene er jeg godt ferdig med nå! Heldigvis har jeg lagt en del planer for hva jeg ønsker å gjøre denne mnd, som jeg nå tenkte å dele med dere :-)

DSC09889 kopi

 1. Gå mitt første catwalk show. Æææ, jeg er så spent! Jeg må innrømme at jeg er veldig nervøs, spesielt for å falle.. Det er nok min største frykt, haha. Backup planen er klar; skjer det så skal jeg smile, le litt av meg selv og gå videre. Selvironi is KEY! Ellers blir det kjempehygg å bli dullet med en hel dag og få vært behind the scenes på et fashionshow. Dream come true! Kameraet skal selvfølgelig bli med meg, slik at jeg får masse bilder og klipp jeg kan vise dere senere.

2. Bli flinkere til å trene ofte. Februar er måneden jeg skal sette inn støtet på trenings fronten, ved å komme skikkelig godt i gang med rutiner og lære meg fler teknikker! Jeg har en veldig svai rygg og trenger å øve meg en del der for å klare å utføre øvelsene korrekt, så det er mitt lille mål for Februar!

3. Ha masse venninnekvelder. My girls and I really need it!! Nå er det alt for lenge siden siste tapas kveld og jeg kunne nesten ikke cravet det mer. Jeg er omringet av så mange herlige og unike venninner, som jeg håper på å få møtt masse denne måneden!

4. Feire masse bursdager! Hittil i Februar skal jeg i 3 bursdager og det låter bra for en bursdags-elsker som meg. Å gi gaver er noe av det beste jeg vet om, og jeg gleder meg til å ta turen til byen for litt shopping!

5. Bli flinkere med kostholdet. Haha, jeg er helt krise når det gjelder kosthold, og tro det eller ei; jeg kan gjerne spise en pose smash til frokost. This needs to end, right now! Jeg er 100% for å kose seg med det man vil i helgene, men jeg synes også det er viktig å ta vare på helsa si og kanskje være litt skeptisk til hva man putter i seg. Jeg kommer aldri til å gi opp den maten jeg er glad i, selv om det ikke er det sunneste, men jeg skal prøve å tilsette hverdagen min med litt sunne retter og :-) Samt skal jeg bli mye flinkere på å drikke vann!

6. Ha det bra med meg selv. Jeg har i de siste mnd fokusert alt for mye på de rundt meg, det er ikke en dårlig ting i seg selv, men når man glemmer seg selv i alt, da blir det ikke like positivt. Jeg kommer alltid til å støtte og bry meg om mennesker, men nå er det på tide å inkludere meg selv og! Jeg vil jobbe med meg selv, bli flinkere til å tenke på hva jeg føler og hva som er best for meg.
Self Care, not selfish!

koolassjjeee

 Ellers er det ikke så mye annet som skjer denne mnd, foreløpig :-) Hva er dine planer for Februar?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text