Heeey og god kveld! Nå tenkte jeg å vise dere mine 3 favoritt youtubere, jeg er ikke så ofte på youtube men jeg MÅ innom for å følge med på disse kanalene, nemlig my girls sine! Jeg er så utrolig stolt over alt de får til, hvor kreative og ikke minst flinke de er og det fortjener masse ros! Både Miranda og Sofie, som går ved navnet Life of S&M, og Helene Erichsen har virkelig et talent for Youtube og jeg skulle ønske jeg også var så dyktig som det de er, hehe. Hvis dere er ute etter fine tutorials, eller morsomme challenger, så vil jeg virkelig anbefale dere å ta en titt innom!

Life of S&M

Altså, HVOR sant er ikke dette? HAHA! Jeg kjente meg så utrolig godt igjen i denne videoen og jeg lo fra start til slutt. Blir helt imponert over girlsa jeg, som drar på treningsstudio og gjør alt dette! Kjenner meg så sykt igjen i den delen hvor man forventer at man skal klare å gjøre alle øvelsene perfekt, også kommer man til studioet og bare… WHAT IS THIS?

Jeg har to ting å si her: JEG VIL OGSÅ HA INNKJØPET! OG; Sofie, du kler lyst hår!!! Dere finner kanalen til disse fantastiske snuppene her

Helene Erichsen:

I denne videoen viser skjønneste Helene (my birthday twin) hvordan hun kom frem til en nydelig sminkelook. Den er veldig beskrivende, lett å følge med på steppene og hallo; herregud så flott hun er! Jeg får lyst til å sette meg ned å lære med en gang, om jeg bare var så flink!! Nå nærmer det seg jo helg, så om noen vil ha inspirasjon til en party look passer denne videoen perfekt!

PARIS ♥ Å se på reisevideoer er en stor favoritt hos meg, for da får man et mer personlig og ordentlig perspektiv og inntrykk av hvordan det er der. Jeg får lyst til å reise NÅ! Kanalen til Helene finner du her, og hun har også en haug av andre fine & spennende videoer, blant annet reisevideo fra Marbella, innkjøps videoer og tags!

Det er ikke rart jeg er en stolt venninne eller hva? :-)

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text