God kveld dere! Som mange av dere kanskje vet studerer jeg moteindustri på skolen SOFI og har så lenge jeg kan huske vært veldig interessert i mote. Jeg elsker å jobbe med mote, utforske stiler, nye merker og nå har jeg en skikkelig kul nyhet! Jeg har vært så heldig å bli presentert for merket Popovic, som jeg absolutt elsker. Popovic er et helt nytt norskt high-end klesmerke, og det som står sentralt er; kvinnelig suksess, feminitet og selvtilitt. Popoviↄ ønsker at kvinner skal føle seg sexy, stilig og fryktløse. HELL YEAH!

16326306_10155107721300832_1907137233_o// Photo Marthe Amundsen

Spring/Summer 2017 kolleksjonen er laget av kun eksklusive italienske materialer og er sydd i Serbia. De har valgt å jobbe med selvstendige selskaper eid av kvinner, noe som gjør det første skrittet mot kvinnelig suksess! Samtidig gir det dem en større innsikt i tekstilindustrien da de jobber veldig tett på med de få kvinnene som syr for dem :-) Jeg er helt forelsket i kolleksjonen og den 14.Februar, på selveste Valentines Day holder Popovic et moteshow, der jeg skal gå catwalk!! Altså, HVOR kult er ikke det? Jeg gleder meg til å føle meg fin i de lekre antrekkene og ikke minst få gjort noe helt nytt :-) Alle er hjertelig velkommen til moteshowet, men påmelding kreves. Dette gjøres ved å sende mail med fullt navn til info@popovic.no. ID 18 år! Dere finner med informasjon om arrangementet her, facebook siden til merket her og instagrammen her

16251530_10155107721830832_109477478_o
// Photo Marthe Amundsen
Åhh, jeg merker godt hvor mye jeg liker dette merket, og jeg gleder meg til å se masse av det fremover! Det hadde vært superhyggelig å se noen av dere på moteshowet, så meld dere gjerne på og ta turen innom :-D Det er stelt i stand med DJ og jeg tror det kommer til å bli et skikkelig bra show! Da får dere også tatt en ordentlig god titt på kolleksjonen, som er helt fantastisk.Noen fler som er moteinteresserte som meg? Er ikke kolleksjonen FAB?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text