DSC00287 kopiDSC00294 kopiDSC00286 kopiDSC00245 kopiDSC00240DSC00167 kopi

Fierce,  hahaha

DSC00136 kopiDSC00134 kopi

Heeey you! Her har dere noen shoot bilder tatt av min flinkeste momager aka mor (@janekvellandb). HVOR heldig er ikke jeg som har en badass fotograf som mamma? Bloggen hadde aldri gått bra uten henne, hehe! Dette antrekket må nok være en av mine favoritter, jeg har allerede brukt det til 3 anledninger og det stopper ikke der. Så komfortabelt og kult, jeg elsker det! I dag er det min venninne Telma som skal bruke kjolen og jeg er sikker på at hun kommer til å se helt BOMB ut i den. Den rypa der, ass!

Skoene finner du her ♦ Elsker virkelig Nelly! Nå skal jeg ordne meg, for i kveld blir det bursdagsfeiring for Kristine! Can’t wait. Følg meg på snapchat for mye morro (sofkvelland) :-D Ha en faab fredag!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text