One watch – two looks

img_9490-kopi
Hei dere! Som flere vet er Daniel Wellington mitt favoritt merke, og jeg elsker klokkene deres. Jeg er veldig glad i det enkle & klassiske designet, og du ser meg sjeldent uten en klokke fra DW på armen! En klokke kan gjøre veldig mye med et antrekk, og i dag har jeg tenkt til å vise dere det! Jeg prøvde ut to antrekk, ett som er for dagen og et litt mer pyntet for kvelden. Klokken min passer perfekt til begge antrekkene, og det er super herlig for da slipper jeg å ta den av . . ♥

without withwitoughtWith and without

bro

Her har jeg satt sammen et typisk skole antrekk, en fin bukse med en bluse til. Til venstre ser dere antrekket med klokken på, og til høyre uten! Ser dere hvor mye finere det er med klokken på? AH, jeg er avhengig! Et helt enkelt antrekk kan se så moteriktig og fint ut med DW som tilbehør. I love it!

img_9476-kopicollage

Her har jeg samme blusen på, men buksen er byttet ut med et skjørt og vips var jeg klar for kveldens festligheter! Klokken er like fin til et enkelt antrekk som et mer festlig et, og jeg kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å ha en klokke som passer til alt :-)

Daniel Wellington har et stort utvalg av klokker og nå er jeg så heldig at jeg kan få gi dere en rabattkode! Skriv ”Sofie15” når du betaler og du får 15% på hele utvalget. Koden gjelder frem til 31.Desember, så om du ønsker deg noe nytt eller kanskje vil gi noen en ekstra fin julegave, så kan dette være tingen for deg! Rabattkoden kan kombineres med deres spesielle juletilbud, da får man altså dobbel rabatt! Det er Free Worldwide Shipping, så nå er det bare å shoppe i vei ♥

hehecollage

Hva synes du om klokken og antrekkene?

Readers comments

    • Hei hei!

      Tusen takk :-D Jeg bruker forskjellige objektiver hele tiden, men tenkte å skrive et eget innlegg om mitt kamera utstyr snart :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text