– September 2012 –

tempimagetempimagetempimage

– Oktober 2012 –

tempimagetempimagetempimagetempimagetempimagetempimagetempimagetempimagetempimage

– Januar 2013 –

tempimagetempimagetempimage

En stor throwback, dere! Siden jeg kom hjem fra London mandag kveld og hadde eksamen i dag, ble det ikke så lett å finne bilder til å oppdatere dere med. Så da bestemte jeg meg for å ha en stor throwback, som jeg deler opp i forskjellige innlegg! Synes det er så gøy å se på gamle bilder hos andre, så håper dere liker idéen! I 2012 ELSKET jeg å endre på stilen min og håret spesielt, haha! Stilen min har forandret seg veldig på de siste årene, men jeg elsker å titte tilbake for å finne inspirasjon. Flere som husker hvor kult det var med nagler på denne tiden? Og for å ikke glemme alt som var i galaxy – hehe. Det var en stor favoritt hos meg! Jeg savner det røde håret veldig mye og skulle ønske jeg var like tøff og gjorde det igjen!

Er det noen som husker disse antrekkene og har fulgt meg siden? Hadde vært supergøy å vite :-D

Readers comments

  1. morsomt å se at jeg har fulgt bloggen din helt siden den tid haha :) har du fylt noe annet enn leppene også? føler at kinnene dine ser mye ”strammere” og mer ”plumpy” ut nå enn de gjorde før og at nesa virker litt smalere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text