London tid: 00:00

Altså, HALLO! For ett fantastisk vær det har vært her i dag! I dag startet vi dagen med å stå opp ikke så alt for seint (hehe) og dro til London Eye og Big Ben. Jeg har vært i London et par ganger før, men det er alltid gøy å være litt turist! Temperaturen har vært veldig grei og etter at vi hadde tittet litt rundt, dro vi til Green Park for å nyte solnedgangen. Som dere kan se på bildene under her, var det et vakkert syn og en fantastisk måte å si hade til høsten på! Jeg elsker alt som har med høst å gjøre, men dessverre jobbet jeg veldig mye og fikk ikke nytet den hjemme.

img_1691-kopiimg_1651-kopiimg_1656-kopiimg_1674-kopiimg_1676-kopiimg_1679-kopiimg_1687-kopiimg_1696-kopiimg_1715-kopiimg_1719-kopi

♥ Speechless! Resten av kvelden har gått til å slappe av, bestille takeaway til døren og bare tatt det helt rolig. I morgen skal vi en tur til byen og så får vi se hva kvelden bringer! Jeg reiser hjem mandag kveld, så har forsatt litt tid igjen her. Har gått litt bananas på Primark vell og merke, så om jeg forsatt kan reise hjem med håndbagasje blir spennende å se. Hehe! Dere får ha en super kveld videre, god natt fra London :-)

Readers comments

  1. Så vakre bilder, jeg elsker London og vil gjerne tilbake :-D
    Kan du anbefale noen kuule utesteder?

  2. Tusen takk :-D Jeg har kun vært innom klubben Libertine. Stort lokale med VIP avdeling, masse hyggelige mennesker og dritbra musikk :-D Ellers har jeg hørt fra venninner at klubbene Drama, Cirque og Dstrkt er veldig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text