14917295_10154674865744509_1607523677328721774_oEn viktig markering for pelsdyrene – still opp!

Hei dere! På lørdagen som kommer arrangerer NOAH deres trettende fakkeltog, og det er nå pelsdyrene virkelig trenger oss! Det er første gang en norsk regjering vurderer avvikling av pelsdyroppdrett og derfor er det ekstremt viktig at vi som bryr oss viser et stort engasjement og sier at VI ønsker tomme bur NÅ! Fakkeltoget har oppmøte i Oslo på Youngstorget kl 17.00, og de arrangerer fakkeltog i flere andre byer og :-) Jeg skal delta i toget og gleder meg til å få vist mitt engasjement for denne saken og møte andre som føler det samme! Jeg har tatt avstand fra pels helt siden jeg som veldig ung ble belyst om den fæle industrien, og det er jeg så glad for at jeg ble. Dette er en veldig sterk sak for meg og det finnes ingen gode grunner til å forsette med pelsoppdrett. Vi er i 2016 og det finnes mange andre løsninger! Jeg har gått igjennom -22 grader i New York og klart å holde meg varm, uten pels. Det finnes også alternativer som faux fur/fuskepels, det bruker jeg. Da holder du varmen og samtidig som at du har en god samvittighet!

rodrev-blikk2_iselin_linstad_hauge

// Bilde fra dyrevern.no

Dere kan lese mer om arrangementet og om toget i din by – her!
Ses vi på lørdag?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text