Hei og god kveld, flotte ♥ Jeg holder på med motehistorie eksamen som skal leveres inn i morgen, så dette blir bare en liten oppdatering fra meg! Dette er den første eksamenen jeg har på mote-studiet, så jeg er virkelig spent på å se hvordan karakter jeg får. Å ha eksamen i mote er mye gøyere enn ”vanlig” eksamen i f. eks matte, etter min mening, for her får jeg virkelig brukt kreativiteten min!  Jeg kommer til å jobbe så godt jeg kan og forhåpentligvis blir det bra :-D

Jeg og søteste Olivia har forresten laget en ny youtube video, som dere kan se på kanelen min NÅ! Jeg kommer ikke til å dele den på bloggen før til helgen, så om noen vil se den før eventuelt andre – take a look here ♥ Vi er så spente på hva dere synes! Olivia er FANTASTISK og jeg koste meg så mye da hun sminket meg, like alwaays!

skjermbilde-2016-10-25-kl-16-27-23

Ha en fin tirsdag videre

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text