dsc00264dsc00258dsc00263heeycollage

Dark Pink Long Outwear – Shein Here!

 

dsc00270-kopi

From Where?

Bukse – Carlings
Topp – Bikbok

bror

Hei superstars! Nå sitter jeg godt plantet på jobb, det har vært en superhektisk dag for min del. Jeg har løpt frem og tilbake i mellom jobb & skole, fikset vippene mine har jeg også fått gjort. Haha, finally! Jeg ordnet nylig brynene mine på Brow Rehab, så jeg tenker å lage et skjønnhets-innlegg til helgen. Sound’s good? I dag har forresten skjønneste Miranda bursdag, en av mine aller beste veninner. Shoutout to Queen M, håper dagen din blir fab kjære!

Nå skal jeg forsette å jobbe og jeg håper dere får en herlig dag videre. Hva synes dere om antrekket?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text