Hei og en riktig god dag!

Nå er den nyeste sminkevideoen min ute, som jeg filmet og redigerte i går. Denne gangen ville jeg lage en look med 100% dyrevennlige produkter og jeg håper at videoen faller i smak! Å bruke sminke som ikke tester på dyr er veldig viktig for meg – og som jeg hele tiden prøver å bli flinkere på. Jeg har blitt lurt i butikker flere ganger (!) og jeg vet at det ikke er så lett å vite. Ønsker du å lese mer om dette temaet, så har jeg skrevet et mer utfyllende innlegg  her!

Produktliste:
Pudderkontur-palett – MAKEUP MEKKA
Strobe of Genius Palette – Nyx
Lipgloss – Kylie Cosmetics Literally
Lipgloss – Kylie Cosmetics So Cute
Eyeliner – Isadora

Håper dere likte videoen! Noen spesielle ønsker til neste video?

Readers comments

 1. Så fint!

  Hvordan er Kylie sine lipglosser? Vurderer å kjøpe selv, men hører så mye forskjellige omtaler om de. De er veldig fine!

 2. Så fin look!

  Hvordan er de lipglossene til Kylie? Vurderer å kjøpe en selv, men hører så mange forskjellige omtaler om de.

  (Beklager hvis denne ble postet to ganger)

 3. Tusen takk :-D

  Jeg liker de VELDIG godt, er helt avhengig! Synes de holder lenge og gir en utroolig fin farge på leppene, så de anbefaler jeg virkelig :-)

 4. Hei! Så flott blogg du har! Digger den! Kan du legge ut noen tips om hvor vi får kjøpt fine partykjoler og hverdagskjoler? Du har så god smak. Ha en nydelig søndag fine du! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text