Heeeiii dere! Herregud, nå har jeg mye å fortelle dere! Helgen har virkelig FLYDD av gårde og jeg har kost meg så ufattelig mye. Fredag gikk til å ordne i stand alt til bursdagen min, og på lørdag var det full party hos meg med masse herlige jenter! Som jeg nevnte litt tidligere hadde jeg overgått meg selv og kjørt på med tema, dekorasjon og en kake jeg synes var veeldig kul, hehe. Temaet er som overskriften sier; Kardashian Style! Hva er vell bedre enn å feste som The Kardashians? Haha! Det var gull champagne, kake med kimoji’s på, KUWTK ballonger og selvfølgelig; goodiebag med Kardashian produkter til vinneren med best utkledning!  Det er ikke hver dag man fyller 20 (haha) og jeg ville gjøre noe sikkelig morsomt denne gangen. Når jeg er hjemme fra jobb skal jeg laste over alle bildene fra kameraet, så jeg kan vise dere ordentlig bilder av dekorasjonen ♥

Saturday Night through my phone

2111collage1bror1111collageimg_3295

Her ser dere antrekket mitt! Hvem kledde det best?;) Neida, lool! Morsomt var det jo, og Kardashian Style er jo veldig elegant og fint, så alle jentene så helt FAB ut!! Det må jeg virkelig få sagt. Girlcrushing on everyboody! Jeg hadde en helt fantastisk kveld og det håper jeg at alle jentene mine også hadde! I dag har forresten Bahar, en god veninne av meg bursdag, så gratulerer så mye til deg kjære ♥ Håper dagen din blir fin!

Nå skal jeg jobbe videre og i morgen kommer det mer oppdateringer, jeg har som nevnt masse gøy å vise dere! Ha en fin mandag!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text