dsc00313-1280x851-kopi dsc05454-kopi dsc09495-kopi dsc09682-kopi

Hei dere! Nå tenkte jeg å oppdatere det litt raskt, for snart går turen videre til Gardemoen. I dag reiser jeg og mamma på tur, yeey! Det er en veldig glad Sofie som skriver nå, jeg gleder meg skikkelig til en uke sommer og vet at det kommer til å bli helt fantastisk sammen med min nydelige mor ♥ Vi har det så koselig på tur sammen, så at en uke i deilige Kreta er neste stopp, det kan jeg ikke klage på!

I morgen fyller jeg 20 år og bursdag er jo den beste dagen i året, hehehe. Jeg skal prøve å få oppdatert dere så godt jeg kan nå i ferien og vil avslutte med å si, ha en HERLIG høstferie for de som har det, og for de som har skole/jobb: KEEP IT UP! Dere er superflinke alle sammen :-) Ses når jeg er i Kreta!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text