9img_0056 img_0052– Edited in Pixlr Express –

Hei fine! Nå ligger jeg i sengen og skal straks få opp rumpa og få ryddet litt mer, but first; en update til dere! Rommet mitt er ikke på sitt fineste for øyeblikket og det er ikke jeg heller – haha! Fett hår, fet hud, gårsdagens bryn (lolz) og joggeklær. Feeling very fresh, eller ikke . . Jaja, sånn er det når jeg er syk, da kan man se det på hele meg! Blir nok en tur til legen om feberen ikke gir seg, den har gått og kommet tilbake anhver dag de siste ukene. Lurer på hva det kan være, hmm! Jeg skal definitivt IKKE søke opp symptomene mine på google, for det er nok aldri en god idé. De som vet, de vet!

Hva gjør dere i dag da, fininger?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text