thisweek

God mandag ♥ Her ser dere planen min for denne uken og som dere kan se har jeg en del ting som må gjøres. Jeg synes det er veldig greit å lage en plan som dette, slik at jeg har oversikt over hva jeg skal og ikke glemmer noe! Så fort jeg får gjort noen av tingene på denne listen, krysser jeg det av og slik holder jeg styr på planene mine, hehe. I dag er det skoleoppgaver og øve på skisser som står for sin tur. Vi har nemlig en liten lekse til i morgen som jeg må få gjort! En ting jeg elsker med å studere er at oppgaver og lekser ikke er noe stress, men kun gøy. Slik var det ikke på VG’s for å si det slik!

Ettersom klokken er snart 17, må jeg få satt i gang nå slik at det ikke blir en alt for sein kveld. Ønsker deg og dine en fantastisk mandag! Hva er dine planer?

Readers comments

 1. Hei Sofie!
  Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert før så nå syntes jeg det var på tide å legge igjen en kommentar.

  Du gjør en kjempegod jobb med bloggen! Elsker å klikke meg inn her for å lese og se på bilder og få et lite “avbrekk” fra hverdagen, hehe!
  Stå på, du er flink! <3
  Du virker også som en utrolig snill jente, en slik jente alle skulle ønske de var venninne med! :-)
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text