Heey! Det er søndag og virkelig chilledag for min del, jeg har fått tilbake hodeverket (ahh) og skal derfor ikke gjøre noe stort, uten om å titte litt på nettsider og bestille meg hjem noen høstklær! Jeg er elsker høsten og alt som har med høsten å gjøre, jeg fyller 20år denne høsten (♥) som jeg gleder meg alt for mye til, lolz jeg elsker bursdager haha. Ellers får jeg en rolig & fin følelse av å se hvordan fargene på trærnene forandrer seg og hvor vakker byen jeg bor i blir . . Men, nok om det! Jeg har plukket ut mine favoritter fra Nelly, som jeg håper dere vil like! // ADLINKS

lols

picmonkey-image

1 her // 2 her // 3 her // 4 her2picmonkey-image
5 her // 6 her // 7 her // 8 heruntitled1122
9 her // 10 her // 11 her // 12 her
1shoes
13 her // 14 her // 15 her // 16 her

– God Shopping –

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text