IMG_9721 kopi hoycollage

Hei fine! Nå har jeg brukt typ 30 minutter på å laste opp disse bildene.. Haha, er det mulig?! Nettet er så utrolig treigt i dag, jeg aner ikke hvorfor. Vell vell, ikke så mye å gjøre med det nå :-) Om litt kommer Victoria over på besøk, vi skal nok slappe av og snakke masse – ettersom vi ikke har sett hverandre hele sommeren! Tidligere i dag kjøpte jeg inn det siste jeg trenger til skolestart og jeg er så spent. Mer om det i morgen! Nettet går virkelig ikke min vei, bokstavene henger etter og det vil nok ta litt tid å publisere dette, så jeg poster det nå jeg! Håper dere får en kjempefin lørdag og at det er fint vær der du er! Oslo skinner og det hjelper veldig på humøret, hihi ♥ Vi blogges snart!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text