Hei dere :-) Nå har det gått noen dager siden dere hørte fra meg sist, beklager så mye for det! Helgen har gått i ett og som mange sikkert fikk med seg var det Findings Festivalen. Shit, beklager språket men SHIT – det var helt sinnsykt gøy! Jeg koste meg utrolig mye og det er ingen tvil om at jeg skal dit neste år også, for der var det topp stemning og masse festglade mennesker! De som leser bloggen min og kjenner meg vet godt hvor glad jeg er i festivaler, jeg elsker stilen, jeg elsker å møte gamle og nye fjes og jeg elsker å danse til musikk og bare ha det gøy! <3

Fredagens look:

aacollage

Sort løs kjole fra Shein.com og selvfølgelig; bootz, massemasse highlight og choker! Chokeren tok jeg av meg på vorset og glemte den helt resten av festivalen og hvor den blomsten ble av? Hmm, jaaja..

Processed with VSCO with f2 preset

aacollage

<3 Obligatoriske vors-selfies <3

IMG_9613
Fine Mathilde!

heycollage

Dette er de bildene jeg har å vise dere, og jeg beklager for så dårlig kvalitet og kun iPhone bilder! Er litt morsommere å se ordentlige bilder enn bare selfies, but that’s all I got.. Haha! Det var i hvert fall en superbra helg som også var en perfekt avslutning på sommeren! Vil også si takk til alle de som kom bort og sa hei, det gjør meg kjempeglad! Håper dere har hatt en fin helg og en fantastisk mandag! Nå er mange tilbake på skolebenken og min tur er neste uke, veldig spent – men mer om det senere.

Ha en superfin dag!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text