collagekylieDSC01444 kopi

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere en Kylie Inspirert Look, fra da hun gikk med Balmain X HM kjolen. Her har jeg markert leppene med Kylie sitt eget sminkemerke, fremhevet kinnbeinene med solpudder, lagt en winged eyeliner og brukt brune nyanser på øyelokkene! Dette er en look jeg likte veldig godt, og som jeg kommer til å kjøre hvis jeg skal noe spesielt :-) Enjoy! Jeg har brukt mange ulike produkter fra sminkesamlingen min, og du behøver ikke bruke samme merke, de fleste av oss har jo litt for mye sminke, så kanskje du finner noen ny tips til hvor du kan bruke hva?

DSC06367 kopiDSC06375 kopi

Da jeg skulle sminke meg og prøve denne looken, som jeg ikke har prøvd før, tok jeg frem diverse sminkeprodukter og testet frem og tilbake for å finne ut hva som passet best til hva. Dette er noe jeg synes er veldig greit å gjøre, for det er ikke alltid de samme produktene funker like bra til ulike looker!

DSC06378 kopi

Jeg endte opp med to foundationer som jeg blandet sammen, ettersom den fra Nu Skin var litt for lys nå om sommeren. Jeg er veldig glad i både Nu Skin sin foundation og YSL sin, disse har jeg hatt en god stund og de lukter himmelsk – hehe :-) Jeg påførte foundation i kinnene, haken og pannen, og concealeren under øynene!

DSC06384 kopi

Til å konturere ansiktet brukte jeg et pudderpalett fra MakeupMekka, som dere kan se til venstre på bildet. De lyse nyansene brukte jeg i mellom øyenbrynene og under øynene, og de mørke nyansene påførte jeg i pannen, på begge kanter av nesen og i kinnbeinene.

DSC06391 kopi

På leppene brukte jeg som nevnt Kylie sitt eget merke, Koko K og Candy K. Like mørk tone på leppene som Kylie har synes jeg ikke at passer meg helt, så derfor blandet jeg Candy K med Koko K for å få en litt mer rosa tone :-)  De matte leppestiftene kan bli noe tørre, så pass på å ha brukt godt med fuktighet på leppene dine i forkant.  Jeg har tidligere skrevet en omtale og video av de matte lipkitene som du finner her.

uycollage

Her kan dere se bedre hvor jeg la de lyse og mørke nyansene i ansiktet, samt en closeup på øynene! Jeg brukte MakeupMekka sitt pudderpalett på øynene og avsluttet med litt highlight under brynene ved hjelp av den fantastiske Mary-Lou Manizer. Vippene jeg har på meg er fra Ebay og eyelineren er fra Isadora! På brynene brukte jeg Brow Kit fra MakeupRevlolution og  Anastasia Dip Brow Pomade og hvis du vil se hvordan jeg former brynene mine, kan du se en egen tutorial av det her.

Slik ble det endelige resultatet:

DSC01436 kopiDSC01440 kopiDSC01450 kopiDSC01454 kopi


Hva synes du?

Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble, øvelse gjør mester og jeg gleder meg til da jeg virkelig kan mestre winged eyeliner, haha!

united

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text