DSC05904 kopi

Hei dere! Nå skal jeg endelig få vist dere kjellerprosjektet jeg har holdt på med siden i vinter :-) Jeg har vært så spent og ivrig på å vise dere det endelig resultatet, og jeg tror noen kommer til å bli veldig sjokkerte her! Nede i kjelleren har vi nemlig hatt et kott som aldri har sett fint ut. Det var verken nyvasket eller ryddet, og ingenting var sortert i noe system heller. Vi ante ikke hva vi hadde, eller hvor ting lå, og slik ville vi ikke ha det mer! Jeg bestemte meg en kveld for å gå ned og starte å rydde, og for å se om det kunne gjøres noe ut av dette kottet. Det var på det verste faktisk umulig å komme inn der uten å tråkke på noe. Vi hadde glatt kommet med på “Syke samlere” programmet, haha! Underveis kom walk in closet tanken i hodet mitt, og siden foreldrene mine er så søte – sa de ja til at jeg fikk frie tøyler, hehe!

98collage

Dere skjønner nok her hva jeg mener med null system . . Gulvet var grønt, veggene var grå og full av skjolder,  og trappen var i gulbrunoransj! Ikke så veldig fint med andre ord! Grusomt!

før

Det vi først gjorde var å rydde ut av kottet og finne ut hva vi skulle beholde og hva som skulle kastes. Det er uten tvil den verste jobben, man får lyst til å gi opp i det man snubler i en sko, tråkker på en spiker og får spindelvev i hodet! Det var utrolig mye klær jeg hadde vokst ut av, og ting jeg hadde glemt at jeg hadde! Jeg fant flere fine ting som jeg har satt opp på rommet mitt, og klær jeg har glemt å bruke. Man finner så mye morsomt når man rydder, dere! Det var også utrolig deilig å få kastet ting vi ikke har brukt for, som har samlet seg opp her nede. Er som å rydde litt mentalt også.

khcollage

Etter å ha ryddet ut av kottet og fylt opp flere sekker med søppel, var det tid for riving. Dette gikk super fort og min dyktige kjæreste sto for den jobben! Jeg mener å huske at han reiv ned alt som skulle rives på under 15 minutter, så her snakker vi effektiv jobbing :-)

ghshscollage

Så var det tid for å ta frem de “fine” maleklærne og starte magien! Fikk en dyrebar erfaring i fjor, da jeg  malte russebussen i Abercrombie buksa.. ååhh – at går det an å være så dum! Den sølte jeg selvsagt på. Å male synes jeg faktisk er veldig gøy i starten, men så dabber det litt og litt av etterhvert, hehe. Det blir så mye søl også! Jeg la meg faktisk med maling i håret folkens . . Vi bestemte oss tidlig for at vi ønsket at alt skulle være helt hvitt, og heldigvis hadde vi en del maling fra før ettersom mamma malte rommet mitt hvitt i fjor! Så ingen utgifter her, bortsett fra til nye pensler og ruller!

Er dere spente? Her har dere mange bilder av hvordan det endelige resultatet ble!

DSC05909 kopiDSC05912 kopiDSC05919 kopiDSC05922 kopiDSC05924 kopiDSC05928 kopiDSC05931DSC05942 kopiDSC05946 kopiDSC05950 kopi

 

DSC05959 kopi

Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd enn hva jeg er nå! Jeg elsker mitt nye walk in closet og det er en drøm å finne antrekk nå! Før var det et evig stress ettersom klærne mine var spredd overalt i huset (unnskyld for det mamma), men nå har jeg virkelig fått meg et system som funker. Det beste med dette prosjektet er at det gikk veldig fort når vi først kom i gang, og – det var ikke dyrt heller! Alle møblene er fra IKEA og vi brukte ikke mer enn 4 tusen kroner for alt sammen! Med tanke på at vi har pusset opp et stort rom i kjelleren og fått det fine resultatet, synes jeg absolutt ikke at det var dyrt. Jeg trodde det kom til å koste mye mer! Detaljer om innredningen kommer i eg eget innlegg.

Såå, hva synes du om det nye kottet? Hehe!

Readers comments

  1. OMG for en forskjell, nå ble jeg også inspirert til å pusse opp. Hva slags maling brukte du, og hvordan er skohyllene? Har ikke sett de på IEKA.

  2. OMG for en forskjell, nå ble jeg også inspirert til å pusse opp. Hva slags maling brukte du, og hvordan er skohyllene?
    :-)
    Har ikke sett de på IEKA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text