DSC04894 kopiDSC04890DSC04888DSC04887DSC04886DSC04881 kopiDSC04872 kopiDSC04871DSC04874 kopiDSC04875 kopiDSC04865DSC04868DSC04878DSC04879

HALLO?! Se så mye god mat a dere! Jeg er virkelig en mat-elsker og noe av det beste jeg vet er som nevnt mange ganger før, bursdager <3 I går var det storebroren min som fylte 22 år, og det var virkelig en hyggelig feiring! Mange familiemedlemmer kom på besøk og vi koste oss masse. En perfekt søndag med andre ord! Det er mamma og pappa som har stått for maten, og tanken på tapas gjør at jeg får vann i munnen. Jeg tror jeg nesten må ta meg en tur til kjøkkenet rett etter jeg har publisert dette innlegget, jeg ble sulten bare av å se på bildene!

Tidligere i dag tok jeg en powernap på hele 2 timer, og det var kanskje ikke så lurt ettersom jeg nettopp ordnet døgnrytmen min. Døgnrytmen blir virkelig satt på prøve når man har friår, haha!

Ble du også sulten av å se maten?;) Hehe!

Readers comments

  1. Wow, det så skikkelig digg ut. Får vann i munnen selv :-D Send foreldrene dine til meg, jeg vil ha sånn Tapas :-)

  2. Jeg var heldig som fikk være med på å spise den deilige maten. Bare så synd at jeg ikke klarer å smake på alt. Jeg er glad jeg nå har lagret bildene, så kan jeg lage noen retter når jeg får lyst. Det er lett å be gjester på slik mat. Takk for ideene.

  3. Jeg var så heldig å være med i selskapet og kunne forsyne meg med mye godt. Jeg er glad for at du tok så mange fine bilder av maten Sofie, så nå kan jeg lage noen retter når jeg ønsker det. Det er jo umulig å velge når det er så mye fint. Bildene er lagret så nå har jeg sommermenyer klare. Tusen takk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text