DSC04157DSC04159DSC04164DSC04178DSC04181

You need:

1. Frisk og rå laks
2. Avocado
3. Salatblader
4. Agurk
5. Tomat
6. Feta ost

God onsdag dere! Nå har jeg laget meg en nydelig lunsj, jeg elsker lette måltider som er enkle å lage og derfor passet dette perfekt. Laks er en stor favoritt hos meg, men man kan også erstatte laksen med for eksempel reker og scampi! :-) Jeg kommer til å starte med en ny oppskrift hver onsdag og håper dere vil like det. Jeg har så lyst til å bli flinkere innenfor mat, så da er det bare å lage masse! Å lære nye oppskrifter ser jeg på som veldig gøy, det er jo så mye man kan prøve ut.

Nå skal jeg nyte maten min og se litt på One Tree Hill! Håper dere får en super dag videre ♥

DSC04197

Yay or Nay?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text