DSC03872 kopiDSC03874 kopiDSC03880DSC03881 kopiswatehces

God dag, dere! I anledningen at det er helg tenkte jeg å vise dere hvordan Kylie Jenner sine Lipkit, ser ut på leppene mine! Jeg har testet ut Candy K, Koko K, Dolce K og alle er 3 store favoritter hos meg. Dolce K er nok den jeg bruker mest, og jeg elsker at alle fargene holder så lenge og ikke minst lukter kjempegodt! Etter å ha tatt bilder av fargene på hånden min, gikk jeg i dusjen og jeg kom ut av dusjen uten å ha mistet noe av fargen – SÅ godt sitter de! Det er jo veldig bra, for jeg har det med å ”spise” opp leppestiften min, hehe ..

Jeg har laget en video hvor jeg prøver ut liplinerne og de matte “lipglossene”, så jeg håper dere liker den!

Bestilling:
Det skal sies at det er litt vanskelig å få tak i disse lipglossene, for her gjelder det å være tidlig ute. Jeg la til Kylie på Snapchat, Kylizzlemynizzle, hvor hun legger ut snap rett før de lanseres på nettsiden hennes, så man vet når de er tilgjengelige. Jeg pleier å være inne på nettsiden rett før og oppdatere siden konstant, og har du kommet inn er det bare å sjappe seg! Det kan være en god idé å vite hvilken du vil bestille i forkant, for du har ikke så god tid til å bestemme deg når du er inne. Jeg tror de sist ble utsolgt på 3 minutter og det er jo SINNSYKT mange som vil ha dem! Nettsiden hennes finner dere her

Hva synes dere om Kylie Jenners Lip kit?

Readers comments

  1. Hvor mye kostet de? Ble det noe toll? Og hvor lang tid tok det fra du bestilte til du fikk dem? :-D

  2. Hei Adele!
    De kostet 29 dollar pr stykk (matte lipgloss + lipliner) , og frakt 14,95 dollar. Vi bestilte i to omganger, og jeg slapp unna toll på den ene (den med to leppestifter i), men måtte deklarere den andre – dvs gi toll/posten info om varens verdi og innhold. Har ikke hørt noe mer fra de. Har ikke hørt om så mange som har måttet fortolle, så virker som tollvesenet tar stikkprøver. Det tok ikke så langt tid, det morsomme er at selv om vi bestilte samtidig så kom den ene pakken 2 dager før den andre, det tok vel litt over 1 uke.

  3. Åh, ønsker meg lipkits’ene hennes. Var heldig og fikk bestilt den ene lipglossen i går, men jakter fortsatt etter lipkits. Må bare fortsette å følge med :-)

  4. Det er ikke lipgloss, for det kom hun ut med for første gang i går. Dette er en liquid lipstick, nærmere bestemt en matt leppestift. Tenkte bare si ifra

  5. Ja, du har rett i det, det er ikke lipgloss i den forstand da disse jo er helt matte. Men de er ikke helt som leppestift heller, da de jo her flytende og tas på med pensel. Vet ikke helt hva man skal kalle de.

  6. En person spurte tidligere i kommentarfelltet om du betalte frakt på lipkitene. Jeg vet at det varierer i fra hvor mye du kjøper for men jeg lurte på hvor mye du betalte i toll. Setter pris for svar:)

  7. Hei, jeg husker ikke helt hvor mye det ble, men tror det er moms som betales – altså 25% av beløpet. Det er fritt opp til 350 kr. Så om varen inkl frakt koster 400 blri det fort penger, kr 100 i moms og så fortolling som er 145 (fast pris) Del i så fall opp bestilling i 2, så du kommer under 350 inkludert frakt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text