DSC03195DSC03189

 

DSC03193 kopiDSC03192DSC03200

// Innlegget skulle publiseres kl 12, hehe

Hei fine! Se på denne nydelige lunch-en mamma lagde til meg i dag! Jeg er så heldig som har en så flink mamma, altså! Ikke hver dag man får nypresset juice og varme boller, hehe :-) Det er lenge siden jeg har skrevet om ulike oppskrifter her på bloggen, og tenkte å fokusere litt mer på mat fremover! Er jo utrolig mye godt man kan lage, og jeg vet hvor vanskelig det er å komme på ulike ideer selv. Så, jeg har noen veldig gode familie oppskrifter som jeg gleder meg til å vise frem!

Nå har jeg satt av resten av mandagen til å rydde, jeg og kjæresten har startet et kjeller prosjekt som jeg tror kan bli veldig bra. Er en lang prosess, så best å starte tidlig!

Hva er dine planer for i dag?

Readers comments

  1. Skal se på Paradise, hehe – men det tør jeg ikke innrømme. Ser du på det? Jeg er 35 år, så litt flaut å innrømme…
    Herlig frokost/lunsj forresten, heldig du er da :_D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text