God mandag, fine! Som nevnt tidligere var jeg i Sverige med Iselin i går, og da ble det selvfølgelig litt shopping, hehe. Jeg har det siste året blitt mer interessert i bøker enn noe annet, og jeg elsker å drømme meg bort i en fin historie. Iselin anbefalte meg disse to bøkene og begge fikk jeg kjøpt for 100kr, så det var jo ett kupp! Jeg gleder meg til å starte å lese de, kanskje noen av dere har lest dem?

DSC02228 kopiDSC02232 kopiDSC02236 kopiDSC02233 kopi

♥ New York

De siste 4 årene har jeg besøkt den fantastiske byen New York én gang i året, og jeg kjenner at jeg veldig snart har lyst til å ta turen tilbake. Det er noe rart med New York, man kjenner at kroppen og sjelen lengter tilbake og man blir nesten litt gal, haha. Jeg legger alltid merke til New York om det er på reklame, om noen sier ordet i en sang eller om jeg lukter noe som minner meg om det. Jeg har SÅ lyst til å besøke byen snart! I mellomtiden skal jeg kose meg med disse bøkene, og forhåpentligvis kommer jeg meg dit før eller siden.

Hva er dine planer for i dag?

 

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text