Hei dere :-) I dag har jeg vært i Sverige med Iselin, for å handle inn litt (veldig mye) mat og selvfølgelig en haug av godteri! Jeg elsker å dra på harrytur på en søndag, komme seg litt vekk og gjør noe gøy. Derfor har jeg ikke rukket å oppdatere dere før nå, dagen har virkelig gått i ett! I går var det sweet 20 til en veninne av meg, og det var veldig koselig. Ble ikke en sen kveld på meg, men er alltid hyggelig å se igjen kjente fjes og det var mye prat om en muligens reunion fra ungdomsskolen. Det hadde vært veldig gøy å få til!  Noen som har vært på det før?

– Noen bilder fra kvelden –

collage

Kjolen jeg hadde på et lånt av Sofie A, og skoene stjal jeg fra Mamma – med andre ord hadde jeg lånt alt jeg hadde på, haha! Nå skal jeg gjøre ferdig noen utkast og til uken har jeg en veldig spennende nyhet som jeg gleder meg til å dele med dere! Vi blogges mer og bedre i morgen.

Ha en fin søndag kveld♥

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text