IMG_2122 kopi

Hei fine! I går var jeg hjemme hele kvelden og bestemte meg for å prøve ut noe nytt innenfor sminke. Jeg har ALDRI prøvd eyeliner under øynene før eller fokusert noe på strobing, så da satt jeg meg ned med The Carrie Diaries på Netflix og koste meg med sminken. Sminke er noe som skal være GØY, ikke noe man gjør fordi man føler at man må eller fordi man vil se ”perfekt” ut. Det skal rett og slett være noe man selv vil, og jeg synes at det kan være gøy en gang i blant og prøve ut nye crazy looker, selv om jeg liker best å være naturlig :-)  Jeg vil ikke at dere skal misforstå meg, og jeg kan bare si at å legge denne looken tok meg 3 hele timer og en haug av bilder, haha! Var ikke så lett altså..

IMG_2052 kopiIMG_2063 kopi

Jeg brukte mitt nye highlight pudder fra Mary-Lou Manizer og jeg liker det veldig godt! Det er lett å påføres, og jeg har lagt vekt på over kinnbeinene, under brynene, på nesetuppen og over leppene. Når det gjelder eyeliner så aner jeg faktisk ikke hva jeg drev med, jeg la først en brun base på øyelokkene, så klæsjet jeg bokstavelig talt på med winged eyeliner over og under, haha! Skulle ønske jeg hadde en bedre forklaring på det, men så proff er jeg ikke! Jeg valgte å ha leppene naturlige, påførte en lipgloss fra YSL uten særlig farge og kjørte Wet look! For å oppnå en Wet-look trenger du bare hårspray og en børste!

IMG_2113 kopiIMG_2125 kopiIMG_2146 kopi

Jeg kommer nok neppe til å ta eyeliner under øynene igjen, jeg synes det ble litt for ”dramatisk” på meg, men det er jo veldig fint på andre! Morsomt å ha prøvd det uansett :-)

Hva synes dere om denne looken? Har du prøvd strobing før og jeg er vell ikke den eneste som synes at det er gøy å prøve ut nye ting en gang i blant? Hehe! Klem ♥

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text