Hei dere! I går gikk dagen i ett og derfor rakk jeg ikke å oppdatere dere desverre. Vi har vell alle de dagene hvor man så vidt rekker å sette seg ned for å puste, hehe, og i går var min! Men, jeg må få fortelle dere om messen jeg var på, på onsdag! Jeg var som nevnt veldig usikker på hva jeg ville studere og hodet gikk frem og tilbake angående ulike utdanninger, men jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å dra. Utdanningsmessen er et sted hvor du kan stille alle mulige spørsmål og få masse broskyrer som gir deg en haug av informasjon! Jeg gikk innom de fleste postene, helt til jeg så ordet ”SOFI” stå ut av veggen og jeg lurte på hva det var. Kallenavnet mitt er jo Sofi, så jeg ble veldig nyskjerrig her, haha!

DSC02011 kopi

School of fashion industry

Sofi er en skole under Treider fagskoler, som består av 3 linjer, motedesign, motekonsulent og moteindustri. Av en eller annen grunn har jeg alltid sett for meg at mote kun handler om modeller og å designe klær, men det er jo SÅ mye mer enn det! Den linjen jeg har bestemt meg for å søke (hoho) er moteindustri, som inneholder mye fag som jeg har hatt tidligere på videregående, som PR, markedsføring, journalistikk osv. Dette var de fagene jeg likte best, så at jeg kan drive med mote OG media og kommunikaskjon er jo midt i blinken!!

DSC02017 kopiDSC02015 kopi

Etter at du har fullført utdanningen Moteindustri vil du ha en tverrfaglig og bred kompetanse innenfor både de kreative og de merkantile fagområdene i moteindustrien. Praksisperioden vil gi deg et direkte møte med bransjen og gi deg anledning til å bygge et nettverk i en spennende bransje.

DSC02013 kopi

 

DSC02023 kopiDSC02019 kopi

Jeg har gjort utrolig mye research og dette føles veldig rett og jeg gleder meg til å sette i gang. Jeg skal søke skolen nå i kveld og håper på å starte til høsten! Utdanningen varer i 2 år, og etter det er jeg ferdig utdannet og forhåpentligvis kan jeg en del om mote, hehe. Jeg tror at denne linjen også vil fungere veldig bra med bloggen, ettersom mye av bloggen min også handler om mote, og vi bloggere driver jo med markedsføring en del og! :-) Jeg er så glad for at jeg tok turen innom messen, og hvis du er usikker på hva du vil studere, dra dit!

Nå skal jeg hjelpe mamma med å rydde siden hun får gjester litt senere i dag. Jeg håper dere får en super fredag!
Klem ♥

Readers comments

  1. Jeg studerer selv på bilder nordic første året, og vi deler etasjene sammen med Sofi! Det virker som en veldig spennende utdannelse som foregår ovenfor oss! Og miljøet mellom fagene er veldig bra! Du burde glede deg! Hvis du trenger en fotograf så er det bare å si i fra ☺️

  2. Jeg tenker også å studere på SoFi, virker som et veldig bra sted :) Men, jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil gå motedesign eller moteindustri, begge virker så spennende. Jeg får bruke uken på å ta et valg, og så søke så fort som mulig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text