I dag har min kjære mamma bursdag og det må jo feires! På bloggen min har det vært en tradisjon at mamma har skrevet et gjesteinnlegg på min bursdag, så jeg tenkte at det var på høy tid å gjøre det samme for henne :-)


DSC00189 kopiDSC00773 kopi

– Min vakre mamma –

Det er alltid litt vanskelig å starte et innlegg som dette, men jeg skal bare skrive fra hjertet. Mamma er desidert en av de viktigste personene i livet mitt og jeg kan aldri forestille meg en dag uten henne. Jeg har alltid vært veldig avhengig av mamma, helt fra jeg var en liten jente og til nå. Jeg kan ikke gå en dag uten å snakke med henne og å være lenge borte fra henne føles rart. En gang i året pleier vi å ta en jentetur sammen og sist gang var vi i nydelige Kreta. Jeg tror både jeg og mamma er enige om at det var den BESTE turen vi har vært på! Vi har de samme interessene og vi liker alt det samme, så å være på en tur sammen hvor vi kan gjøre hva vi vil var helt fantastisk!

12570870_10207152548486004_2069120892_n12583979_10207152548526005_1539833720_n

Mamma sitt hjerte er godt som gull og hun fortjener alt det beste her i verden. I dag er det hennes dag og jeg skal gjøre alt jeg kan for at hun vil kose seg og få alle sine ønsker oppfylt! Mødre er så dyrebare og det er viktig å ta vare på sin. Mamma er unik, vakker, kreativ, morsom (veldig morsom!), sporty, smart og rett og slett en fantastisk mor! Jeg kunne ikke drømt om å ha en bedre mor og jeg er evig takknemlig for det forholdet jeg har til henne.

DSC01643 kopi

Så, gratulerer med dagen til deg vakre mamma! Måtte dagen din bli helt fantastisk og slik du ønsker at den blir :-) Jeg elsker deg!

Readers comments

  1. Ååå for er herlig og rørende innlegg ? Dere er virkelige herlige som har hverandre! Gratulerer til moren din!

  2. Så urolig koselig og flott innlegg du lager til meg verdens beste datter? Elsker deg av hele mitt hjerte og er så evig takknemlig for at vi har er så godt forhold. Du er ganske morsom du og, hehe ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text