Hvor fin er ikke romjulen? Det må være en av de beste ukene i året, filmer snurrer nedover tv-skjermen, gløgg eller en varm kakao i glasset og selvfølgelig – god stemning!

Skjermbilde 2015-12-26 kl. 16.37.42

Filmene jeg har samlet opp under her er mine julefavoritter som jeg sikkert har sett over 100 ganger og aldri går lei! Jeg pleier alltid å se på disse filmene både før og etter jul, det bringer en god stemning og er perfekte alternativer for en kjæreste/venne/familie kveld!

Home Alone 1 & 2

collage

Haha, disse filmene får meg til å le meg i hjel! Hjemme alene sender de jo nesten hver romjul på TV og det er virkelig ingen jul uten! Filmene handler om unge Kevin som to år på rad opplever å være uavhengig uten familien og utnytter det ved en rekke ting som han ellers ikke får lov til. Men, alt er ikke fryd og gammen og ulempene ved å være hjemme alene kommer frem på de morsomste måter!

Love Actually

Love-Actually-Gallery-2

 Love Actually er en film jeg faktisk så ordentlig for første gang her om dagen, men som jeg har hørt veldig mye om tidligere – og det for en god grunn! Filmen er både morsom, romantisk, spennende og veldig veldig fin, spesielt slutten! Da rant det en del tårer. Jeg vil ikke røpe så mye mer om hva den handler om, de fleste har nok sett den fra før og hvis ikke: SE DEN!

The Polar Express

polar-express-banner-image

”Polarekspressen inviterer oss alle med på en uforglemmelig julereise”

Chris er en gutt som er i ferd med å miste troen og på julekvelden befinner han i sengen og tviholder på troen om at julenissen skal komme på besøk. Plutselig hører han et dundrene brøl og til alles store overasskelse kommer det et stort tog stansende utenfor i gaten. Herfra starter den utrolige reisen til Nordpolen, som byr på mye spennende for hele familien!

Jul i Flåklypa
jul

Redaktøren for Flåklypa Tidene har lovet snø, men når den ikke kommer som avtalt tyr han til hjelp fra oppfinneren Reador Felgen. Redaktøren ønsker en oppfinnelse som kan gi snø til hele Flåklypa innen jul, men prosessen blir ikke slik alle hadde håpet. Byen blir mer og mer dekket av snø og på et punkt forsvinner nesten hele Flåklypa. En veldig fin og morsom film, som kom ut i 2013! Vil si at den passer perfekt for hele famlien :-)

Harry Potter

collage

 For de som ikke visste dette er jeg en utrolig stor Harry Potter fan. Jeg har sett alle filmene og jeg elsker dem! I romjulen pleier jeg alltid å se de 5 siste filmene og i kveld skal vi se film nr 6! Jeg gleder meg veldig, hele familien samles i stua med kakao og godis :-) De fleste vet nok litt hva filmene handler om fra før, men det er morsomt hvor lett man glemmer ting, så jeg vil absolutt anbefale å se filmene igjen om dere allerede har sett de!


Dette var da mine filmtips for julen og jeg håper innlegget falt i smak. Del gjerne filmtips dere har, da blir jeg glad! Ha en super lørdag videre og husk at i julen er det lov å se så mange filmer man vil! Forresten, for å få stemningen ekstra godt på plass vil jeg anbefale dere å ta en titt på Coveret til Lina Arndt & Eirik! De har laget et cover av sangen ”Something About December” og jeg smelter helt. Dere kan høre sangen her! Stoor juleklem!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text