DSC00044 kopi

Hei og god søndag! I juletider er baking en stor hjelp til å få den rette stemningen på plass og ikke minst til å gjøre ferdig julegaver. Jeg elsker å være kreativ og å gi noe som er hjemmelaget og spiselig – hva er vel bedre enn det? Hehe! Over her ser dere en kreativ måte å lage peppekaker ved hjelp av sugerør, pynt & stæsj – og søte poser for å sette prikken over i-en. Jeg har også laget kransekakestenger, som kan dyppes i krem og smeltet bær, nam!

DSC09947 kopi

Kransekaker: Det eneste du gjør er å skevle ut deigen og forme den rundt sugerøret, før du setter den i ovnen og venter. Når deigen er blitt kald er det bare å bruke fantasien og pynte :-)

Du trenger:
Peppekakedeig
Kransekakedeig
Tjukke sugerør / pinner
Valgfritt tilbehør du får kjøpt på Meny eller andre dagligvarebutikker!

DSC09939

Peppekaker: Kjelv ut deigen og lag 2 og 2 av de formene du ønsker. Hvis du for eksempel ønsker et hjerte, lager du to hjerter og setter de sammen med sugerøret i midten før du steker de!

 Enjoy!

DSC00048DSC00049DSC00051 kopiDSC00054DSC00055

 Posene settes på når pynten har satt seg ordentlig, og da er du klar! Jeg kommer definitivt til å lage dette om til en juletradisjon, for det er lenge siden jeg har vært så imponert over hjemmebaking før, hehe!

Sjekk gjerne ut innlegget fra i fjor, med oppskrift på pepperkakedeig og annen inspirasjon HER

Hva synes dere om tipset? Noe du vil prøve?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text