header

Hei dere! Nå har jeg oppdatert fanpagen min på facebook og det var virkelig på høy tid. Ved å følge meg der får du sjansen til å delta i fler konkurranser og få sneak peek på ting FØR de kommer på bloggen!

Skjermbilde 2015-11-24 kl. 00.20.07

Jeg kommer altså til å oppdatere mye mer der, så jeg håper du ønsker å følge meg! Dere finner fanpagen min HER♥ 


I dag er planene å dra på jobb og senere skal jeg møte min kjære veninne, Mariem. Det blir kjempekoselig med en liten girlsnight, midt i uken! Det er vell fordelene med friår, ikke noe stress med at man skal opp dagen etter – hehe :-D Det er forresten bare å si ifra om det er noe dere ønsker at jeg skal blogge om, jeg tar gjerne i mot tips! HA EN FIN DAG!

Readers comments

  1. I just want to tell you that I am all new to weblog and seriously liked you’re blog. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely come with amazing articles and reviews. Many thanks for sharing your web-site.

  2. Hey There. I found your weblog using msn. That is an extremely neatly written article.

    I’ll be sure to bookmark it and return to learn extra of your helpful information. Thank you for the post.
    I will definitely comeback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text