DSC09418 kopiDSC09307 kopiDSC09475 kopiDSC09483 kopi

Verdens vakreste mamma ♥

DSC09294 kopiDSC09300 kopiDSC09351 kopiDSC09387 kopi

Bukse fra Gina Tricot // Veske New York // Jakke Stockholm

Hei dere! Disse bildene ble tatt i går da både jeg og mamma trodde det snødde, haha. Det som ligner på snø er faktisk kommet fra trærnene! Utrolig vakkert og et spesielt syn :-) Over her kan dere se min nye vinterjakke som jeg er helt forelsket i.  Jeg kjøpte den i en veldig spesiell butikk i Stockholm som jeg aldri har hørt om, og jeg husker heller ikke navnet.. Jakken er utrolig varm og best av alt – ikke noe ekte pels! Jeg synes det har vært litt vanskelig å finne en fin jakke uten ekte pels, så når jeg fant denne ble jeg suuper glad!

Nå skal jeg gjøre ferdig noen utkast til dere og så fyker jeg på jobb. God mandag!

Readers comments

 1. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us
  so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and
  will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and superb style and design.

 2. This design is spectacular! You obviously know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your
  videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you
  presented it. Too cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text