” There is magic in the night, when pumpkins glow by moonlight ”

IMG_3739 kopiIMG_3761 kopiIMG_3766 kopiIMG_3775IMG_3776 kopi

Nå nærmer det seg Halloween og jeg er klar! Er ikke akuratt kjent for de mest orginale kostymene (haha), men når jeg så disse kaninørene på Bryn Senter MÅTTE jeg bare ha dem!! Synes de er så fine, og jeg skulle ønske jeg kunne brukt dem oftere… Haha! Jeg tenker disse til en fin kjole + røde lepper! Ikke akuratt den største utkledningen, men men :-)

Hva har du planlagt for Halloween? Jeg må forresten legge til at jeg ELSKER Halloween, jeg synes det er så gøy å gi godteri til barn, knask eller knep, dra ut og se hvordan folk har kledd seg ut osv! Synes det er dumt at den tradisjonen begynner å forsvinne i Norge.. Om en dag alle slutter å feire, skal jeg forsette. Jeg gir ikke slipp på Halloween altså!

Readers comments

 1. I have been browsing online more than 2 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It is
  pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters
  and bloggers made good content as you did, the internet
  will be a lot more useful than ever before.

 2. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it ;) I will come back once again since I saved as a favorite it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text