Jeg lette igjennom arkivet og kom over ” om meg ” knappen, hvor det stod at jeg var 15 år og skulle starte på vgs… Da forsto jeg at det var på tide å oppdatere leserne mine med litt funfacts om meg, så here we go!


 • Jeg har aldri vært i ett seriøst forhold før jeg møtte han jeg er sammen med nå, og vi har vært sammen i 3 år! Det er ganske lenge og det er veldig koselig og morsomt å tenke på at jeg har vært med han fra jeg var 15, og nå er jeg snart 19.
 • Jeg er kjempe redd for å nappe brynene mine, ikke fordi jeg er redd det skal bli stygt, men fordi jeg synes det gjør så UENDELIG vondt! Å nappe bryn for meg er ren smerte og jeg vil heller løpe i veggen 3-4 ganger enn å slippe å nappe dem. Det blir liksom aldri noe mindre vondt heller. Haha!
 • Jeg har en helt syk girlcrush på Ruby Rose at dere skulle bare visst. Trenger ikke si mer.
 • Jeg har aldri hatt en jobb uten om bloggen..
 • Det største øyeblikket jeg har hatt med bloggen er da en gutt kom bort til meg og spurte om jeg kunne signere…. kebaben hans, haha! Jeg var i byen med pappa og vi begge ble litt sjokkerte, men det var utrolig morsomt da!

 • Er det et tv program jeg har veldig lyst til å være med i, så er det bloggere. TRO meg, dere hadde ledd så mye om dere ble bedre kjent med jenta bak denne bloggen. Mitt liv er virkelig som en tragimorsom film, og det er så mange øyeblikk som hadde fått dere til å dette av stolen. Haha!
 • Jeg er mye bedre på og utrykke meg skriftlig, enn det jeg er i muntlig. Jeg har hatt uendelige mange dårlige presentasjoner og jeg klarer ikke å snakke så bra. Kanskje derfor jeg ble blogger.. Hmm
 • Jeg er ganske sikker på at jeg har en slags sykdom som gjør at jeg skjelver, men hver gang jeg drar til legen får jeg beskjed om det er stress – noe jeg synes er rart, ettersom at jeg skjelver 24/7. Jeg sliter veldig med å ta på eyeliner og neglakk spesielt, og håper på å få vite mer om dette og om det finnes noen medisiner jeg kan ta! Husker alltid at jeg synes det var så flaut i starten av forholdet til meg og kjæresten, da jeg ristet når vi så filmer osv. Dette kan jeg ikke noe for og var liivredd for at han skulle tro jeg var nervøs, haha!
 • Jeg er veldig sjenert for å spise rundt folk, og her har jeg en del morsommere historier. For eksempel på en av mine første dater med kjæresten, da vi skulle spise på Burger King etter vi hadde vært på kino. Smarte meg ba han pent om han kunne gå ned for å hente bestikk (vi satt i 2.etasje) og i løpet av det ene minuttet han var borte, kastet jeg i meg all maten. HAHA!

Noe dere ikke visste? Fortell meg litt om dere!

Readers comments

 1. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get
  that “perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Opera.

  Excellent Blog!

 2. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

 3. Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 4. IВЎВ¦ll right away snatch your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

 5. Its like you read my thoughts! You appear to understand a lot approximately this, like you wrote the e-book in it
  or something. I believe that you simply can do with some p.c.
  to power the message house a little bit, but instead of that, this is magnificent blog.

  An excellent read. I will definitely be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text