Hei igjen fine :-) Nå er halve familien på besøk fra Nord og vi storkoser oss med grilling og god mat! Selv om det ikke er så varmt i Oslo for tiden, stanser ikke det oss i å være ute. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær – hehe? Ellers har jeg det helt okei for tiden og håper alt står bra til med dere. Holder på å jobbe med flere innlegg som snart skal bli postet, som jeg både gruer og gleder meg til å vise dere!

Noen snapchots fra i dag:

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

Readers comments

  1. Howdy this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
    use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

    I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get
    advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  2. I just want to tell you that I’m newbie to blogs and honestly liked your web-site. Likely I’m want to bookmark your site . You definitely come with really good articles. With thanks for revealing your web page.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text