Er det noe som holder meg i gang, så er det å ha drømmer og mål for fremtiden. Dette motiverer meg og jeg synes det er så deilig å ha noe å se frem til! Hver sommer pleier jeg å lage meg en bucketlist, jeg så innlegget til Kristine og ble veldig inspirert av settingen :-) Vi bloggere må jo få lov til å bli inspirert av hverandre, hehe!

Å ha mål hjelper ikke bare på motivasjonen, men det gjør det hele mer utfordrende og spennende, mener jeg. Jeg synes det er drit gøy å teste meg selv litt, feks ha som mål ” spise noe helt nytt” og da SKAL jeg fullføre det. Haha! Så her er min bucketlist for sommeren:


Ikke de store greiene, men ting jeg SKAL gjøre og oppleve! Ikke minst, skape masse herlige minner med de jeg er glad i :-D

Har dere en bucketlist for denne sommeren?


Forresten! Tenkte å tipse dere om en artist – Natty N! Han har jobbet med musikk siden 2010, og kom med sin første singel “This Is A Good Day” i 2013. Siden det har han jobbet hardt og fokusert, og nå er singel nr 2 endelig på plass! Låta heter One Wish, og er en selvskreven låt som handler om ung kjærlighet. One Wish er bare den første av flere nye låter som skal slippes dette året, det kommer mye forskjellig og utvalget består av både Reggae og RnB i tillegg til en rekke sammarbeidslåter som venter på å bli hørt, så det er bare å glede seg!


Finn ut mer om Natty her!

Readers comments

  1. I simply want to mention I am just all new to blogging and site-building and absolutely enjoyed this web page. Probably I’m going to bookmark your blog . You actually have fabulous articles and reviews. With thanks for sharing with us your webpage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text