Hei dere! Da var jeg hjemme fra Lillehammer med de beste jentene ♥ Jeg har kost meg utrolig mye og alt har vært som et lite eventyr! Selve treffet var helt okei, men å ha en helg med jentene på en hytte, hvor vi lager mat sammen, snakker gossip hehe, fikser oss og finner på masse gøy, DET har jeg savnet! Jeg tok faktisk min aller første karusell, jeg har tatt Lupen på Tusenfryd da jeg gikk i 3.klasse men aldri en karausell siden da.. Så jeg er mildt sagt veldig stolt av meg selv om endelig turte!! Gikk rundt å skrøyt av det til alle jeg møtte, haha! Nå er det sengen som venter for jeg er mildt sagt trøtt, men jeg gleder meg til å oppdatere dere masse fremover og blogge ordentlig! Håper alle dere har hatt en strålende helg!

Hva har dere gjort denne helgen?

#søndag #russetreff #blogg #hverdag #ssbk

Readers comments

  1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m inspired!
    Extremely useful info specially the remaining
    phase :) I handle such information a lot. I was looking for this certain information for a long time.
    Thank you and best of luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text