Lol… Just kidding! Hehe, jeg har ikke farget håret dere, kun extensions! Ryddet litt på rommet og fant noen blonde extensions og bestemte meg for å prøve dem. Var jo ikke så alt for verst, eller?.. Blir nok ikke å gå så lyst med det første!

I dag har jeg vært hos legen, jeg har slitt veldig mye med ryggsmerter de siste dagene som jeg har nevnt og vi tror det er en bettenelse i korsryggen.. Autch :( Skal gå på smertestillende i noen dager og håper dette går over etterhvert. De som har følgt bloggen min lenge, vet nok hvor ofte jeg får slike problemer som dette. Enten er det hodet, ryggen, beina eller magen, haha! Tror jeg må slutte å være så uforsiktig og ikke låse meg selv for mye på soffaen og i vonde sittestillinger. Men, over til noe litt mer kult! Fredag den 6.februar arrangerer jeg og bussen min en stoor fest, på skansen! Det er ID 18, men hadde vært dritgøy å se noen av dere der! Mer om arrangementet her

Kameraet og jeg fungerte ikke som et team i dag, så da blir det bare iPhone.. Håper dere overlever! Ha en fab kveld videre ♥

Readers comments

 1. Greetings! I know this is kinda off topic however , I’d figured
  I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe
  guest writing a blog article or vice-versa? My site discusses a lot of the same topics as yours and I
  think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Fantastic blog by
  the way!

 2. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and amusing,
  and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something which not enough folks are speaking
  intelligently about. Now i’m very happy that I
  stumbled across this during my search for something relating to this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text