Hei hei ♥ I dag har vært en altfor slitsom dag og jeg kjenner virkelig hvor mye skole ”sliter” på kroppen min. Går med en alt for tung veske hver dag med kamerautstyr, lydutstyr, mac og bøker, så nå har jaggu meg ryggen sviktet. Ikke nok med det har jeg hatt de sykeste magesmertene og hodepine, så i dag har jeg erklært meg selv som en liten kriger som holdt ut den lange dagen. Sukk :( Men men, nå har jeg fått unnagjort fotoprosjektet og andre ting, så jeg tar det med et smil!

Dette ble bare en rask oppdatering for å si at jeg lever (hehe), for nå skal jeg ta en powernap på fler timer, det trenger jeg virkelig. Kommer sterkere tilbake senere i dag!

Hvordan har deres dag vært?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text