Hei dere! Åh, endelig er jeg ferdig med særemne. Gud, det føles godt. Nå gjenstår det en prøve og to presentasjoner (?) så er jeg straks ferdig! Ble ferdig med oppgaven kl 11 i dag, dro hjem og fikk ordnet det jeg skulle. Men, en ting jeg har glemt en stund er å vise dere dekselet mitt, som jeg fikk designe selv hos Case App.no! Case App er en nettside hvor man kan designe sine egne Iphone eller Galaxy S3 deksler, for en billig penge. Hvor kult er det ikke å kunne designe dekselet sitt? Med for eksempel et koselig og minnefult bilde, deg og noen veninner, et kult sitat eller lignende? Her er det bare å bruke fantasien løs og mixe det slik man vil :-)

Mitt deksel ble designet for en liten stund siden, hehe, men det tok ikke lang tid før jeg fikk det i posten! Synes det er så trivelig med rask frakt, slik at man slipper å vente så lenge :-) Dere kan designe deres egne deksler herHva synes dere?

Readers comments

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as
    I provide credit and sources back to your website? My website is in the exact same niche as yours
    and my visitors would certainly benefit from a
    lot of the information you present here. Please let me
    know if this ok with you. Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text